Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 575 kJ / 1 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,41 g |
| Tuky | 118,84 g |
| – nasycené | 60,76 g |
| – nenasycené | 55,98 g |
| –– mononenasycené | 47,70 g |
| –– polynenasycené | 8,28 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 145 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 39,08 g |
| – cukry | 30,28 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g prorostlé slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 450 g 450 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 450 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |