Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 575 kJ /
1 332 kcal
Bílkoviny18,08 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,41 g
Tuky118,84 g
– nasycené60,76 g
– nenasycené55,98 g
–– mononenasycené47,70 g
–– polynenasycené8,28 g
––– omega 30,25 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,55 g
Sacharidy39,08 g
– cukry30,28 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g prorostlé slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
450 g 450 g kedlubny Kedluben čerstvý 450 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.