Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 575 kJ / 1 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,41 g |
Tuky | 118,84 g |
– nasycené | 60,76 g |
– nenasycené | 55,98 g |
–– mononenasycené | 47,70 g |
–– polynenasycené | 8,28 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 39,08 g |
– cukry | 30,28 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g prorostlé slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
450 g 450 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |