Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v česnekovo-pepřové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 249 kJ /
1 255 kcal
Bílkoviny162,17 g
– z toho živočišné bílkoviny160,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,24 g
Tuky48,12 g
– nasycené8,69 g
– nenasycené31,87 g
–– mononenasycené24,49 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 31,85 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy11,47 g
– cukry1,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové panenky Vepřová panenka 700 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
2 dl 2 dl vývaru Vývar masový 200 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
trochu trochu provensálského koření Provensálské koření
pár kuliček kuliček barevného pepře Pepř barevný
1 PL 1 PL rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
trochu trochu Maizeny na zahuštění Škrob kukuřičný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.