Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v česnekovo-pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 249 kJ / 1 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
| Tuky | 48,12 g |
| – nasycené | 8,69 g |
| – nenasycené | 31,87 g |
| –– mononenasycené | 24,49 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 11,47 g |
| – cukry | 1,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| trochu trochu provensálského koření | Provensálské koření | |
| pár kuliček kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
| 1 PL 1 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| trochu trochu Maizeny na zahuštění | Škrob kukuřičný |