Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v česnekovo-pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 249 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 48,12 g |
– nasycené | 8,69 g |
– nenasycené | 31,87 g |
–– mononenasycené | 24,49 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 11,47 g |
– cukry | 1,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar masový | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
trochu trochu provensálského koření | Provensálské koření | |
pár kuliček kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
1 PL 1 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
trochu trochu Maizeny na zahuštění | Škrob kukuřičný |