Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí jatýrka na špeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 237 kJ /
1 013 kcal
Bílkoviny73,36 g
– z toho živočišné bílkoviny69,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky65,09 g
– nasycené27,55 g
– nenasycené31,72 g
–– mononenasycené25,44 g
–– polynenasycené6,28 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,02 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 1,80 g
Sůl4,47 g
Sacharidy30,77 g
– cukry9,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 1 paprika (kapie) Paprika bílá čerstvá
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1 lžička 1 lžička harisy Harissa 5 g
150 ml 150 ml vývaru na podlití Vývar masový 150 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička solamylu na zahuštění Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.