Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí jatýrka na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 237 kJ / 1 013 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
| Tuky | 65,09 g |
| – nasycené | 27,55 g |
| – nenasycené | 31,72 g |
| –– mononenasycené | 25,44 g |
| –– polynenasycené | 6,28 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 10,02 g |
| Cholesterol | 2,02 g |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,47 g |
| Sacharidy | 30,77 g |
| – cukry | 9,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1 1 paprika (kapie) | Paprika bílá čerstvá | |
| 10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička harisy | Harissa | 5 g |
| 150 ml 150 ml vývaru na podlití | Vývar masový | 150 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu na zahuštění | Bramborový škrob | 5 g |