Nutriční hodnoty (Zapečené kapie s vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 694 kJ / 1 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
| Tuky | 98,05 g |
| – nasycené | 51,45 g |
| – nenasycené | 37,38 g |
| –– mononenasycené | 29,68 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 7,63 g |
| Sacharidy | 55,28 g |
| – cukry | 46,08 g |
| ––– laktóza | 11,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 250 g 250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 120 g 120 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 120 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| máslo na vymazání mísy mísy | Máslo kravské |