Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová mňamka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 966 kJ /
5 967 kcal
Bílkoviny119,58 g
– z toho živočišné bílkoviny69,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,56 g
Tuky333,06 g
– nasycené62,31 g
– nenasycené252,15 g
–– mononenasycené175,04 g
–– polynenasycené77,12 g
––– omega 316,73 g
Vláknina27,81 g
Cholesterol 971 mg
Sodík 4,28 g
Sůl2,18 g
Sacharidy608,91 g
– cukry329,81 g
––– laktóza31,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
2-3 2-3 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
1 lžička 1 lžička prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 5 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g mletých mandli (nebo ořechů) Mandle loupané mleté 100 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
280-300 g 280-300 g strouhané mrkve Mrkev čerstvá 290 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 250 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
mletá skořice (nebo tyčinka Margot) na posypání povrchu Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.