Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 718 kJ /
889 kcal
Bílkoviny82,10 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,20 g
Tuky37,14 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené27,56 g
–– mononenasycené3,80 g
–– polynenasycené23,76 g
––– omega 34,40 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy45,85 g
– cukry35,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa Kuře prso 300 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
8 listů 8 listů hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý
5 5 cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
petrželka Petržel nať čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.