Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
| Tuky | 37,14 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 27,56 g |
| –– mononenasycené | 3,80 g |
| –– polynenasycené | 23,76 g |
| ––– omega 3 | 4,40 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 45,85 g |
| – cukry | 35,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 8 listů 8 listů hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |