Nutriční hodnoty (Opékané brambory s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 099 kJ / 2 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,07 g |
| Tuky | 169,69 g |
| – nasycené | 88,49 g |
| – nenasycené | 77,55 g |
| –– mononenasycené | 66,17 g |
| –– polynenasycené | 11,37 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 22,08 g |
| Cholesterol | 205 mg |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 10,02 g |
| Sacharidy | 206,38 g |
| – cukry | 16,18 g |
| ––– laktóza | 5,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg maličkých nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |