Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oravské bramborové placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 323 kJ /
1 272 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,20 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu (nebo Maizeny) Bramborový škrob 30 g
sůl Sůl mořská
kyselé mléko (nebo kefír, acidofilní mléko) Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.