Nutriční hodnoty (Oravské bramborové placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 323 kJ / 1 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 268,20 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu (nebo Maizeny) | Bramborový škrob | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
kyselé mléko (nebo kefír, acidofilní mléko) | Mléko kravské polotučné 1,5% |