Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie18 156 kJ /
4 339 kcal
Bílkoviny84,52 g
– z toho živočišné bílkoviny27,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,47 g
Tuky142,20 g
– nasycené78,03 g
– nenasycené54,07 g
–– mononenasycené43,54 g
–– polynenasycené10,53 g
––– omega 31,35 g
Vláknina62,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 326 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy649,34 g
– cukry300,69 g
––– laktóza8,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
sůl Sůl mořská
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
12 12 hrušek (podle velikosti) Hruška čerstvá 1560 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr krupice (podle chuti) Cukr bílý
mletá skořice (podle chuti) Skořice ceylonská mletá
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 30 g
60 g 60 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce na potření okrajů Vejce slepičí 70 g
máslo na potření po upečení Máslo kravské
rum na potření po upečení Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.