Nutriční hodnoty (Kynutý hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 18 156 kJ / 4 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,47 g |
Tuky | 142,20 g |
– nasycené | 78,03 g |
– nenasycené | 54,07 g |
–– mononenasycené | 43,54 g |
–– polynenasycené | 10,53 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 62,10 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 649,34 g |
– cukry | 300,69 g |
––– laktóza | 8,39 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
12 12 hrušek (podle velikosti) | Hruška čerstvá | 1560 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
mletá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 30 g |
60 g 60 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vejce na potření okrajů | Vejce slepičí | 70 g |
máslo na potření po upečení | Máslo kravské | |
rum na potření po upečení | Rum |