Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie710 kJ / 170 kcal
Bílkoviny1,25 g
Tuky0,75 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používám na různé dezerty, pudinkové poháry, sladké těstovinové saláty, do jogurtu nebo rýžové kaše, s tvarohem, na sladké zapečené sendviče, na palačinky atp.

Množství cukru si musí každý upravit dle sladkosti použitého ovoce a dle svých zvyklostí. Někdo chce sladší, někdo méně.

Chci zkusit ovoce v dané úpravě zavařit v menších skleničkách na zimu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná jablka karamelizované hrušky karamelizovane jablka karamelizované ovoce karamelizované jablko zkaramelizovana jablka karamelizovaná hruška zkaramelizovana hruska zkaramelizovane jablka zkaramelizované hrušky karamelizovaná jablka s ořechy karamelizované na jablka skaramelizovana hruška zkaramelizovane jablko karamelizovana jablka koláč recept jablka hrušky zkaramelizovaná jablek karamelizované hrušky recepty zkaramelizivane ovocem karameluzovany z jablka

Suroviny: hruška, cukr krupice, voda, skořice celá, koření hřebíček, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NAW8