Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv

Karamelizované ovoce promíchané s vlašskými ořechy skvěle dochutí vaše dezerty, poháry nebo rýžovou kaši. Výborně chutná a navíc díky aromatické skořici a kořeněné vůni hřebíčku krásně voní.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

2. 10. 2018 13:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 119 kJ / 745 kcal
Bílkoviny6,05 g
Tuky20,25 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy129,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používáme na různé dezerty, pudinkové poháry, sladké těstovinové saláty, do jogurtu nebo rýžové kaše, s tvarohem, na sladké zapečené sendviče, na palačinky atp.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná jablka karamelizované hrušky karamelizovane jablka karamelizované ovoce karamelizované jablko zkaramelizovana jablka karamelizovaná hruška zkaramelizovana hruska zkaramelizovane jablka zkaramelizované hrušky karamelizovaná jablka s ořechy karamelizované na jablka skaramelizovana hruška zkaramelizovane jablko karamelizovana jablka koláč recept jablka hrušky zkaramelizovaná jablek karamelizované hrušky recepty zkaramelizivane ovocem karameluzovany z jablka

Suroviny: hruška, cukr krupice, voda, skořice celá, koření hřebíček, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NAW8