Nutriční hodnoty (Dort srdíčko s jahodovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 989 kJ / 3 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
Tuky | 186,18 g |
– nasycené | 19,09 g |
– nenasycené | 150,82 g |
–– mononenasycené | 106,46 g |
–– polynenasycené | 44,36 g |
––– omega 3 | 12,67 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 468,91 g |
– cukry | 252,51 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
240 g 240 g cukru moučka | Cukr bílý | 240 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vody (vroucí) | Voda | 100 ml |
kakao | Kakao prášek | |
500 g 500 g čerstvých nebo mražených povolených jahod | ||
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
cukr moučka dle chuti | Cukr bílý |