Nutriční hodnoty (Štikozubec na pomerančích a másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 41,20 g |
– nasycené | 7,54 g |
– nenasycené | 32,17 g |
–– mononenasycené | 23,39 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 2,74 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 chlazené štikozubce (bez hlavy a ocasu) | Hejk filet | |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
zelené bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá |