Nutriční hodnoty (Štikozubec na pomerančích a másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 41,20 g |
| – nasycené | 7,54 g |
| – nenasycené | 32,17 g |
| –– mononenasycené | 23,39 g |
| –– polynenasycené | 8,78 g |
| ––– omega 3 | 2,74 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,08 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 chlazené štikozubce (bez hlavy a ocasu) | Hejk filet | |
| 2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
| zelené bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá |