Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní voňavé kuřecí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 150 kJ /
753 kcal
Bílkoviny63,34 g
– z toho živočišné bílkoviny59,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,04 g
Tuky40,14 g
– nasycené14,06 g
– nenasycené24,69 g
–– mononenasycené19,01 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 31,41 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,55 g
Sacharidy30,46 g
– cukry18,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecího masa (prsní nebo stehenní) Kuře prso 250 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
30 g 30 g slaniny Špek 30 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
200 g 200 g sekaných rajčat (1/2 konzervy) Rajče červené sterilované 200 g
1/2 1/2 papriky červené Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
špetka špetka cukru Cukr bílý
špetka špetka mletého nového koření Nové koření mleté
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
vývar na podlití (nebo voda) Vývar masový
1-2 kostičky 1-2 kostičky hořké čokolády (nebo hořká s chilli) Čokoláda hořká 40%
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.