Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky po řecku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 467 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,19 g |
Tuky | 45,75 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 38,93 g |
–– mononenasycené | 27,49 g |
–– polynenasycené | 11,44 g |
––– omega 3 | 3,46 g |
Vláknina | 52,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 283,85 g |
– cukry | 27,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce grilovací koření na kuře (nebo jiné oblíbené) | Grilovací koření | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
čubrica | Čubrica |