Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky po řecku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 467 kJ /
1 785 kcal
Bílkoviny37,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,19 g
Tuky45,75 g
– nasycené3,20 g
– nenasycené38,93 g
–– mononenasycené27,49 g
–– polynenasycené11,44 g
––– omega 33,46 g
Vláknina52,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy283,85 g
– cukry27,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce grilovací koření na kuře (nebo jiné oblíbené) Grilovací koření
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
čubrica Čubrica

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.