Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra a květáková rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 593 kJ / 859 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 23,53 g |
| – nasycené | 6,91 g |
| – nenasycené | 9,53 g |
| –– mononenasycené | 6,53 g |
| –– polynenasycené | 2,99 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 1,87 g |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 40,26 g |
| – cukry | 13,26 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
| olej | Olej řepkový | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |