Nutriční hodnoty (Jablková buchta s tvarohovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 860 kJ / 4 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,06 g |
| Tuky | 237,58 g |
| – nasycené | 86,87 g |
| – nenasycené | 138,10 g |
| –– mononenasycené | 105,67 g |
| –– polynenasycené | 32,43 g |
| ––– omega 3 | 8,77 g |
| Vláknina | 21,88 g |
| Cholesterol | 883 mg |
| Sodík | 491 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 494,26 g |
| – cukry | 225,08 g |
| ––– laktóza | 14,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| špetka špetka soli do sněhu | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 250 g 250 g tučného, jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| pár kapek kapek rumové tresti (nebo hořká mandle, nemusí být) | Aroma rumové |