Nutriční hodnoty (Hovězí karbanátek, pečené brambory a rukolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 145 kJ / 1 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 219,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
| Tuky | 22,25 g |
| – nasycené | 6,75 g |
| – nenasycené | 11,46 g |
| –– mononenasycené | 9,29 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 10,84 g |
| Cholesterol | 453 mg |
| Sodík | 860 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 28,56 g |
| – cukry | 5,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 750 g |
| 250 g 250 g vepřového masa | Vepřová kýta | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sádlo na opečení | Sádlo vepřové | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| brambory | Brambor zimní | |
| vejce | Vejce slepičí |