Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí karbanátek, pečené brambory a rukolový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 145 kJ /
1 230 kcal
Bílkoviny224,16 g
– z toho živočišné bílkoviny219,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky22,25 g
– nasycené6,75 g
– nenasycené11,46 g
–– mononenasycené9,29 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,32 g
Vláknina10,84 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 860 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy28,56 g
– cukry5,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 750 g
250 g 250 g vepřového masa Vepřová kýta 250 g
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
černý pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sádlo na opečení Sádlo vepřové
rukola Rukola čerstvá
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
cukr krupice Cukr bílý
olivový olej Olej olivový
rajčata Rajče červené čerstvé
brambory Brambor zimní
vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.