Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,28 g |
| Tuky | 1,98 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení kuřecího skeletu | Droby kuřecí směs | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| čerstvá celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká |