Nutriční hodnoty (Naložený hermelín pro Gabču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 457 kJ / 1 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 116,67 g |
| – nasycené | 75,00 g |
| – nenasycené | 37,00 g |
| –– mononenasycené | 33,33 g |
| –– polynenasycené | 3,67 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 5,67 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 6,67 g |
| – cukry | 6,67 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 hermelínů (můžou být různé příchutě) | Hermelín | 500 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé | |
| 2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| česnek asi 8 stroužků stroužků (i více) | Česnek čerstvý | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| provensálské koření (Avokádo) | Provensálské koření | |
| několik několik snítek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |