Nutriční hodnoty (Studená jogurtová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 529 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 10,53 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 9,06 g |
–– mononenasycené | 7,81 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,32 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jogurty | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
4-5 4-5 středně velkých okurek | Okurka salátová čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice kopru (nasekaného nadrobno) | Kopr nať čerstvý |