Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená jogurtová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie529 kJ /
126 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky10,53 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,32 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jogurty Jogurt kravský bílý 3,5%
4-5 4-5 středně velkých okurek Okurka salátová čerstvá
3 stroužky 3 stroužky rozetřeného česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
1/2 sklenice 1/2 sklenice kopru (nasekaného nadrobno) Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.