Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 5,20 g |
– nasycené | 1,44 g |
– nenasycené | 3,01 g |
–– mononenasycené | 2,02 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 13,60 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
1 sklenka 1 sklenka leča (asi 375 g) | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 1 rajčatový protlak (70 g) | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |