Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 5,20 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 3,01 g |
| –– mononenasycené | 2,02 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 13,60 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 sklenka 1 sklenka leča (asi 375 g) | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 1 1 rajčatový protlak (70 g) | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |