Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj domácí boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 814 kJ /
1 151 kcal
Bílkoviny27,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,28 g
Tuky4,40 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené2,76 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,07 g
Vláknina46,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,33 g
Sacharidy228,57 g
– cukry68,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mražené zeleniny na boršč Mrkev mražená 1000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 klobásy Klobása
200 ml 200 ml ostrého kečupu Kečup ostrý 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcené chilli Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
voda Voda
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.