Nutriční hodnoty (Můj domácí boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 4,40 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 2,76 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 46,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,33 g |
Sacharidy | 228,57 g |
– cukry | 68,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mražené zeleniny na boršč | Mrkev mražená | 1000 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 klobásy | Klobása | |
200 ml 200 ml ostrého kečupu | Kečup ostrý | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcené chilli | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
voda | Voda | |
olej | Olej řepkový |