Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,97 g |
Tuky | 77,95 g |
Vláknina | 113,20 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 14 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 21 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 51 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (10)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák