Nutriční hodnoty (Jablečno-rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 174 kJ / 4 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 163,05 g |
– nasycené | 21,19 g |
– nenasycené | 127,62 g |
–– mononenasycené | 89,84 g |
–– polynenasycené | 37,78 g |
––– omega 3 | 10,62 g |
Vláknina | 49,60 g |
Cholesterol | 802 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 719,03 g |
– cukry | 346,60 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
400 g 400 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 400 g |