Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-rybízový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 174 kJ /
4 822 kcal
Bílkoviny94,77 g
– z toho živočišné bílkoviny38,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,40 g
Tuky163,05 g
– nasycené21,19 g
– nenasycené127,62 g
–– mononenasycené89,84 g
–– polynenasycené37,78 g
––– omega 310,62 g
Vláknina49,60 g
Cholesterol 802 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy719,03 g
– cukry346,60 g
––– laktóza10,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
400 g 400 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.