Nutriční hodnoty (Coleslaw salát s topinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 149 kJ / 1 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,51 g |
Tuky | 123,07 g |
– nasycené | 15,66 g |
– nenasycené | 96,71 g |
–– mononenasycené | 27,96 g |
–– polynenasycené | 68,75 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 27,51 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 61,43 g |
– cukry | 40,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 600 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
0,25 0,25 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
30 ml 30 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |