Nutriční hodnoty (Coleslaw salát s topinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 149 kJ / 1 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,51 g |
| Tuky | 123,07 g |
| – nasycené | 15,66 g |
| – nenasycené | 96,71 g |
| –– mononenasycené | 27,96 g |
| –– polynenasycené | 68,75 g |
| ––– omega 3 | 1,56 g |
| Vláknina | 27,51 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 11,73 g |
| Sacharidy | 61,43 g |
| – cukry | 40,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 600 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 0,25 0,25 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
| 30 ml 30 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |