Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Coleslaw salát s topinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 149 kJ /
1 470 kcal
Bílkoviny16,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,51 g
Tuky123,07 g
– nasycené15,66 g
– nenasycené96,71 g
–– mononenasycené27,96 g
–– polynenasycené68,75 g
––– omega 31,56 g
Vláknina27,51 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 4,82 g
Sůl11,73 g
Sacharidy61,43 g
– cukry40,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 600 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
0,25 0,25 většího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
150 g 150 g majonézy Majonéza 150 g
30 ml 30 ml jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
20 g 20 g moučkového cukru Cukr bílý 20 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.