Nutriční hodnoty (Pečené vepřové s bramborami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 258 kJ / 1 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 45,85 g |
| – nasycené | 9,25 g |
| – nenasycené | 26,32 g |
| –– mononenasycené | 20,86 g |
| –– polynenasycené | 5,46 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 37,92 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 132,28 g |
| – cukry | 26,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |