Nutriční hodnoty (Hruškový závin s ořechy a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 057 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 8,21 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 3,89 g |
–– mononenasycené | 2,87 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 31,03 g |
– cukry | 23,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát listového těsta | Listové těsto | |
2 2 červené hrušky (nebo jiné) | Hruška čerstvá | 260 g |
1 hrst 1 hrst strouhanky z rohlíků | Strouhanka pšeničná | |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
rum | Rum | |
1 hrst 1 hrst jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
mletá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
1 1 vanilkový cukr (stačí i polovina) | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |