Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový závin s ořechy a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 057 kJ /
253 kcal
Bílkoviny9,76 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky8,21 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené2,87 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy31,03 g
– cukry23,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plát 1 plát listového těsta Listové těsto
2 2 červené hrušky (nebo jiné) Hruška čerstvá 260 g
1 hrst 1 hrst strouhanky z rohlíků Strouhanka pšeničná
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
rum Rum
1 hrst 1 hrst jader vlašských ořechů Vlašské ořechy
mletá skořice (podle chuti) Skořice ceylonská mletá
1 1 vanilkový cukr (stačí i polovina) Cukr vanilkový
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
moučkový cukr na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.