Nutriční hodnoty (Hruškový závin s ořechy a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 057 kJ / 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 8,21 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 3,89 g |
| –– mononenasycené | 2,87 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 31,03 g |
| – cukry | 23,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plát 1 plát listového těsta | Listové těsto | |
| 2 2 červené hrušky (nebo jiné) | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhanky z rohlíků | Strouhanka pšeničná | |
| 1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| rum | Rum | |
| 1 hrst 1 hrst jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| mletá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 1 vanilkový cukr (stačí i polovina) | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |