Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice na slanině a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 043 kJ / 2 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 206,57 g |
| – nasycené | 86,30 g |
| – nenasycené | 101,58 g |
| –– mononenasycené | 83,94 g |
| –– polynenasycené | 17,64 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 54,17 g |
| – cukry | 24,02 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 600 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 300 g 300 g pórku | Pórek čerstvý | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 2 2 cm plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |