Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dančí gulášek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 700 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny218,93 g
– z toho živočišné bílkoviny211,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,73 g
Tuky71,82 g
– nasycené33,40 g
– nenasycené39,09 g
–– mononenasycené28,83 g
–– polynenasycené10,26 g
––– omega 30,37 g
Vláknina19,02 g
Cholesterol 704 mg
Sodík 968 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy73,57 g
– cukry22,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg dančího masa (přední) Daněk kýta 1000 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 30 ml
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce Maizeny Škrob kukuřičný 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.