Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 23,83 g |
– nasycené | 15,26 g |
– nenasycené | 7,32 g |
–– mononenasycené | 6,19 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,73 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna (vykostěná) | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
6 6 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
1/2 1/2 pórku (část zelené a část bílé) | Pórek čerstvý | |
1 1 rovná lžička kari | Kari | |
250 ml 250 ml drůbežího vývaru (nebo vody) | Vývar kuřecí | 250 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |