Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 290 kJ /
308 kcal
Bílkoviny7,83 g
– z toho živočišné bílkoviny6,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky23,83 g
– nasycené15,26 g
– nenasycené7,32 g
–– mononenasycené6,19 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy14,73 g
– cukry11,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí stehna (vykostěná) Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
kousek kousek másla Máslo kravské
6 6 malých žampionů Žampion čerstvý
1/2 1/2 pórku (část zelené a část bílé) Pórek čerstvý
1 1 rovná lžička kari Kari
250 ml 250 ml drůbežího vývaru (nebo vody) Vývar kuřecí 250 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.