Nutriční hodnoty (Špenátové tortellini II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 227 kJ / 2 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,39 g |
| Tuky | 62,75 g |
| – nasycené | 34,31 g |
| – nenasycené | 21,53 g |
| –– mononenasycené | 16,38 g |
| –– polynenasycené | 5,15 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 22,89 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,27 g |
| Sacharidy | 273,36 g |
| – cukry | 33,68 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 400 g 400 g krájených rajčat (plechovka) | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky bazalky | Bazalka čerstvá | 2.5 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 120 g 120 g krémového sýra (např. philadelphia) | Sýr tavený | 120 g |
| 500 g 500 g sýrových těstovin tortellini (mražených) | Tortellini pšeničné | 500 g |
| 60 g 60 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 60 g |
| 25 g 25 g parmezánu | Parmezán | 25 g |