Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na černém pivu s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 398 kJ / 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,47 g |
| Tuky | 25,75 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 22,72 g |
| –– mononenasycené | 15,76 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 11,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 56,25 g |
| – cukry | 31,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 350 ml 350 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 350 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |