Nutriční hodnoty (Slané vdolky z tvarohu a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 27,37 g |
| – nasycené | 10,64 g |
| – nenasycené | 10,25 g |
| –– mononenasycené | 8,60 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 144,50 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 g 250 g tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 15 g 15 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |