Nutriční hodnoty (Lehký broskvový dort s tvarohem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 69,75 g |
– nasycené | 34,11 g |
– nenasycené | 24,52 g |
–– mononenasycené | 20,06 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 202,43 g |
– cukry | 112,33 g |
––– laktóza | 26,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
250 g 250 g tvarohu (odtučněný) | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g tvarohu v alobalu (polotučný) | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
vanilkový cukr (podle chuti) | Cukr vanilkový | |
1 1 velká plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 dortové želé | Želatina cukrářská |