Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký broskvový dort s tvarohem a ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 008 kJ /
1 914 kcal
Bílkoviny117,34 g
– z toho živočišné bílkoviny103,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky69,75 g
– nasycené34,11 g
– nenasycené24,52 g
–– mononenasycené20,06 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,97 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 982 mg
Sodík 746 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy202,43 g
– cukry112,33 g
––– laktóza26,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
250 g 250 g tvarohu (odtučněný) Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g tvarohu v alobalu (polotučný) Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
vanilkový cukr (podle chuti) Cukr vanilkový
1 1 velká plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
1 1 dortové želé Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.