Nutriční hodnoty (Vepřové koleno v pikantní marinádě s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 744 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 28,20 g |
– nasycené | 2,57 g |
– nenasycené | 24,35 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 7,30 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 29,13 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zadní vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1 dl 1 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g |
1 lžička 1 lžička nadrceného koření (pepř, nové koření, jalovec, bobkový list) | Pepř černý | 5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 dl 1 dl vývaru | Vývar masový | 100 ml |
15 růžiček 15 růžiček kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |