Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno v pikantní marinádě s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 744 kJ /
417 kcal
Bílkoviny3,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky28,20 g
– nasycené2,57 g
– nenasycené24,35 g
–– mononenasycené17,05 g
–– polynenasycené7,30 g
––– omega 32,14 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,75 g
Sacharidy29,13 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zadní vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 dl 1 dl černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
4 lžíce 4 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 60 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 15 g
1 lžička 1 lžička nadrceného koření (pepř, nové koření, jalovec, bobkový list) Pepř černý 5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 dl 1 dl vývaru Vývar masový 100 ml
15 růžiček 15 růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.