Nutriční hodnoty (Topinky s králičími játry a volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 793 kJ / 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 45,53 g |
| – nasycené | 10,98 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 16,83 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 krajíce 3 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| olej | Olej řepkový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 králičí játra | Játra králičí | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |