Nutriční hodnoty (Kuře pečené se špenátem, parmazánem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 863 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,07 g |
Tuky | 91,37 g |
– nasycené | 54,10 g |
– nenasycené | 28,51 g |
–– mononenasycené | 22,76 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 19,53 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 867 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 93,28 g |
– cukry | 8,12 g |
––– laktóza | 2,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 kuřecích horních stehen | ||
250 g 250 g baby špenátu | Baby špenát | 250 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1500 ml 1500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
60 g 60 g parmazánu | Parmezán | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky italských bylinek | Provensálské koření | 10 g |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |