Nutriční hodnoty (Kuře pečené se špenátem, parmazánem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 863 kJ / 1 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,07 g |
| Tuky | 91,37 g |
| – nasycené | 54,10 g |
| – nenasycené | 28,51 g |
| –– mononenasycené | 22,76 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 19,53 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 867 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 93,28 g |
| – cukry | 8,12 g |
| ––– laktóza | 2,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 kuřecích horních stehen | ||
| 250 g 250 g baby špenátu | Baby špenát | 250 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1500 ml 1500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
| 60 g 60 g parmazánu | Parmezán | 60 g |
| 2 lžičky 2 lžičky italských bylinek | Provensálské koření | 10 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |