Nutriční hodnoty (Jáhly zapékané se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 548 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,01 g |
| Tuky | 62,04 g |
| – nasycené | 25,29 g |
| – nenasycené | 29,55 g |
| –– mononenasycené | 17,37 g |
| –– polynenasycené | 12,18 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 35,94 g |
| Cholesterol | 877 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 201,20 g |
| – cukry | 29,94 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| 2 nožičky 2 nožičky párků | Párek vepřový | 80 g |
| 3 3 oddenky kurkumy | Kurkuma mletá | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| sůl (nemusí být) | Sůl mořská |