Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 151 kJ / 5 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 750,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 750,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 250,17 g |
– nasycené | 125,06 g |
– nenasycené | 100,06 g |
–– mononenasycené | 75,03 g |
–– polynenasycené | 25,03 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg ořezu z masa s kostí | Kost hovězí | 2500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |