Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 151 kJ / 5 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 750,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 750,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 250,17 g |
| – nasycené | 125,06 g |
| – nenasycené | 100,06 g |
| –– mononenasycené | 75,03 g |
| –– polynenasycené | 25,03 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 5,22 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg ořezu z masa s kostí | Kost hovězí | 2500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |