Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar do zásoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 151 kJ /
5 294 kcal
Bílkoviny750,98 g
– z toho živočišné bílkoviny750,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky250,17 g
– nasycené125,06 g
– nenasycené100,06 g
–– mononenasycené75,03 g
–– polynenasycené25,03 g
––– omega 32,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,00 g
Sacharidy8,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg ořezu z masa s kostí Kost hovězí 2500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 l 2 l vody Voda 2000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.