Nutriční hodnoty (Cuketovo-žampionový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 914 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
| Tuky | 31,43 g |
| – nasycené | 9,98 g |
| – nenasycené | 21,32 g |
| –– mononenasycené | 16,48 g |
| –– polynenasycené | 4,84 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 13,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,46 g |
| – cukry | 11,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 6 6 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| pálivá paprika (podle chuti) | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce tmavé jíšky | Jíška tmavá instantní | 22.5 g |
| teplá voda (podle potřeby) | Voda | |
| bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |