Nutriční hodnoty (Cuketovo-žampionový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 914 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
Tuky | 31,43 g |
– nasycené | 9,98 g |
– nenasycené | 21,32 g |
–– mononenasycené | 16,48 g |
–– polynenasycené | 4,84 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,46 g |
– cukry | 11,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
6 6 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
pálivá paprika (podle chuti) | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce tmavé jíšky | Jíška tmavá instantní | 22.5 g |
teplá voda (podle potřeby) | Voda | |
bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |