Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z polenty s hříbky a celerovou natí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 397 kJ /
2 485 kcal
Bílkoviny2,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,62 g
Tuky144,65 g
– nasycené46,25 g
– nenasycené98,30 g
–– mononenasycené16,24 g
–– polynenasycené82,06 g
––– omega 30,03 g
Vláknina30,21 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 50,46 g
Sůl136,36 g
Sacharidy279,11 g
– cukry5,95 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce instatní polenty Polenta
1,5 l 1,5 l zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 1500 g
několik několik hříbků nebo jiných lesních hub Hřib čerstvý
velká hrst lístků lístků z celerové natě Petržel nať čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.