Nutriční hodnoty (Kuře na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 876 kJ / 1 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 195,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
| Tuky | 47,14 g |
| – nasycené | 27,03 g |
| – nenasycené | 17,59 g |
| –– mononenasycené | 10,71 g |
| –– polynenasycené | 6,88 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 41,70 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kuřecích prsou | Kuře prso | 750 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 600-800 ml 600-800 ml vývaru | Vývar masový | 700 ml |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 2 rovné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |