Nutriční hodnoty (Plněné žampionové klobouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 275 kJ / 1 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,22 g |
| Tuky | 78,09 g |
| – nasycené | 33,43 g |
| – nenasycené | 42,23 g |
| –– mononenasycené | 33,29 g |
| –– polynenasycené | 8,94 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 28,21 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 171,30 g |
| – cukry | 30,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g mletého masa | Vepřový ořez | 150 g |
| 150 g 150 g vařené rýže (na skus) | Rýže bílá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 15 g 15 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |