Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

14. 6. 2015 14:01

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie18 290 kJ / 4 371 kcal
Bílkoviny92,25 g
Tuky66,73 g
Vláknina84,95 g
Cholesterol 304 mg
Sodík 6,91 g
Sůl16,21 g
Sacharidy784,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Protože se z raných brambor knedlíky dělají špatně a staré už na trhu nejsou, lze použít i směs na bramborové knedlíky v prášku. Jsou jedlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

10. 9. 2019 20:32

"...dusíme asi 90 minut."
Děkuji za to červené zelí :-)
Dělávám ho zřídka a vždy zapomenu že se liší nejen v barvě :-(
***
Dnes jsem pekl káču pro dva ;-) a že se zelím...
Bílé bylo velikosti koňské hlavy, tak jsem koupil hlávčičku červeného...
Po půlhodině na plotně by bílé zelí bylo OK a mi napadlo, že jsem asi koupil atrapu :-D a zelí si zřejmě myslelo, že ho dusím jen tak z plezíru a ne k jídlu...
Zagůglil jsem a našel tento rcp...
Mezitím se zelisko stihlo připálit a přišlo tedy do dalšího kastrolu...
Uvaříno bylo za 60 minut...
No, snad už si zapamatuju, že není zelí jako zelí, že :-)

JanaDorazinova

18. 3. 2018 13:37

Dovolila jsem si přidat foto, pokud nevadí, že mám klasické bramborové knedlíky z vařených brambor :-8

Petra

18. 6. 2017 13:00

Můj manžel "Gurmán" si pochutnal a já s ním. Udělala jsem nějaké modifikace, ale ve výsledku výborné, byť jsem dělala kachnu poprvé a červené zelí také.:yes:

honzam

15. 6. 2015 14:45

alena.kyp: nejsem se svými zkušenostmi s vařením bosáků a drbáků sám - i Dadalova kuchařka u nich uvádí 35 - 45 minut a u bramborových knedlíků obyčejných, kdy i na obalu sáčku v návodu na vaření je napsáno 15 - 20 minut zkuste vařit 30 - 35 minut a zjistíte, že jsou nejen lepší, ale hlavně kypřejší a více ssají šťávu. Ale to je váš problém a vy si ke svým receptům pište, co cítíte a jak to vaříte vy a jak to tedy chutná vašim bližním...:-K

srettka

15. 6. 2015 11:21

No maucta, to je nadílka. Kača skoro sama volá "pusť se do mne, ztrestej mne" a zelíčko s knedlíčkama tomu jen sekundují. Fakt paráda :-p

Drobek

15. 6. 2015 11:14

Teda klobouk dolů a hluboce se uklonit. Jakej já dostal při čtení hlad:-!
Koupím stehna a jde se na to :-p
Samozřejmě veliký bod :-K

alena.kyp

15. 6. 2015 08:19

Dobrý obídek;-) ale co se na těch drbácích vaří 40-50minut:-O oprav to prosím :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená kachna na medu pečená kachni stehna pečená kachní stehna se zelím kachni stehna pečené kachní čtvrtky kachní stehna se zelím kachni stehna recept pečené kachní stehno pečená kachna v troubě na medu dušené červené zelí ke kachně jak dlouho pect kachni stehna pečená kachna pecene kachni stehna pečená kachní stehna recept pečena kachna na na medu kachni stehna na zeli kachní čtvrtky na medu kachna na medu kachní stehno priprava pečená kachna se zelím

Suroviny: stehno kachní, karotka, cibule, jablko, kmín celý, sůl, česnek, med, ocet balsamiko, zelí červené, sádlo, cibule, voda, jablko, rozinky, bobkový list, koření hřebíček, sůl, mošt jablečný, cukr hnědý, víno červené, koření hřebíček, nať cibulová, brambory, sůl, vejce, mouka hrubá, cibule, brambory, sůl, česnek, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlRg