Nutriční hodnoty (Pomazánka z pomalu pečeného bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 243 kJ / 4 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,27 g |
| Tuky | 445,79 g |
| – nasycené | 149,42 g |
| – nenasycené | 231,62 g |
| –– mononenasycené | 187,73 g |
| –– polynenasycené | 43,89 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 8,61 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 7,01 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 22,35 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
| 150 g 150 g sádla (nebo podle tučnosti bůčku) | Sádlo vepřové | 150 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| pepř podle chuti | Pepř černý |