Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jedlé dárky I. Domácí "lančmít")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 895 kJ /
4 516 kcal
Bílkoviny346,62 g
– z toho živočišné bílkoviny345,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky340,52 g
– nasycené88,51 g
– nenasycené178,11 g
–– mononenasycené146,18 g
–– polynenasycené31,93 g
––– omega 31,55 g
Vláknina10,17 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 13,13 g
Sůl27,00 g
Sacharidy12,58 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostmi Vepřový bok 1000 g
25 g 25 g soli Sůl mořská 25 g
10 g 10 g rychlosoli (Praganda) Rychlosůl 10 g
20 g 20 g čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 20 g
150 ml 150 ml studeného vývaru Vývar masový 150 ml
10-15 g 10-15 g sušeného česneku (podle chuti) Česnek sušený 12.5 g
10 g 10 g sladké maďarské papriky (volitelně) Paprika sladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.