Nutriční hodnoty (Jedlé dárky I. Domácí "lančmít")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 895 kJ / 4 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 346,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 345,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 340,52 g |
– nasycené | 88,51 g |
– nenasycené | 178,11 g |
–– mononenasycené | 146,18 g |
–– polynenasycené | 31,93 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 10,17 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 13,13 g |
Sůl | 27,00 g |
Sacharidy | 12,58 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostmi | Vepřový bok | 1000 g |
25 g 25 g soli | Sůl mořská | 25 g |
10 g 10 g rychlosoli (Praganda) | Rychlosůl | 10 g |
20 g 20 g čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 20 g |
150 ml 150 ml studeného vývaru | Vývar masový | 150 ml |
10-15 g 10-15 g sušeného česneku (podle chuti) | Česnek sušený | 12.5 g |
10 g 10 g sladké maďarské papriky (volitelně) | Paprika sladká |