Nutriční hodnoty (Jedlé dárky I. Domácí "lančmít")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 895 kJ / 4 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 346,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 345,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 340,52 g |
| – nasycené | 88,51 g |
| – nenasycené | 178,11 g |
| –– mononenasycené | 146,18 g |
| –– polynenasycené | 31,93 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 10,17 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 13,13 g |
| Sůl | 27,00 g |
| Sacharidy | 12,58 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostmi | Vepřový bok | 1000 g |
| 25 g 25 g soli | Sůl mořská | 25 g |
| 10 g 10 g rychlosoli (Praganda) | Rychlosůl | 10 g |
| 20 g 20 g čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 20 g |
| 150 ml 150 ml studeného vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| 10-15 g 10-15 g sušeného česneku (podle chuti) | Česnek sušený | 12.5 g |
| 10 g 10 g sladké maďarské papriky (volitelně) | Paprika sladká |