Nutriční hodnoty (Koláč z kynutého těsta s revení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 975 kJ / 2 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,90 g |
| Tuky | 92,51 g |
| – nasycené | 23,27 g |
| – nenasycené | 63,11 g |
| –– mononenasycené | 40,76 g |
| –– polynenasycené | 22,35 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 29,85 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 421,75 g |
| – cukry | 141,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 30 g 30 g pískového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové mouky | Mouka sójová | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 40 g 40 g rozehřátého tuku | Margarín | 40 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| 400 g 400 g zmrazené rebarbory | Rebarbora čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 80 g 80 g rostlinného tuku | Margarín | 80 g |
| 80 g 80 g pískového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |