Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vodňanské hovězí žížalky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 643 kJ /
632 kcal
Bílkoviny89,95 g
– z toho živočišné bílkoviny84,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky15,56 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené8,38 g
–– mononenasycené6,92 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,07 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,70 g
Sacharidy28,02 g
– cukry17,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kvalitního steakového masa nebo hovězí roštěné Vepřová kýta 400 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky na poprášení masa Mouka pšeničná hladká 8 g
2 2 rovné lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g dušených mražených hub (nebo čerstvé, podušené) Hřib mražený 100 g
150 g 150 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 150 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky sardelové pasty Sardelová pasta 7.5 g
horký vývar dle potřeby (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.