Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené karbanátky z květáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 11

Energie2 351 kJ /
562 kcal
Bílkoviny16,25 g
– z toho živočišné bílkoviny12,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,57 g
Tuky40,24 g
– nasycené17,49 g
– nenasycené20,05 g
–– mononenasycené15,58 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,09 g
Vláknina1,87 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy32,77 g
– cukry7,03 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g růžiček květáku Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 celozrnné rohlíky (sójové) Rohlík grahamový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžičky 2 lžičky škrobu kukuřičného Bramborový škrob 10 g
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
sůl podle chuti (nebo bylinková sůl) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžíce 1 lžíce nasekaných bylinek podle chuti Petržel nať čerstvá 15 g
2 lžičky 2 lžičky sádla (nebo oleje na potření) Sádlo vepřové 30 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.