Nutriční hodnoty (Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,49 g |
| Tuky | 47,39 g |
| – nasycené | 20,87 g |
| – nenasycené | 23,56 g |
| –– mononenasycené | 12,56 g |
| –– polynenasycené | 11,00 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 22,21 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 6,63 g |
| Sacharidy | 72,15 g |
| – cukry | 36,40 g |
| ––– laktóza | 1,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 300 g |
| 400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 5-7 5-7 keříčkových malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 120 g 120 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |